Hírek

Helló nyár!

2018. jún. 30.

Itt a nyári szünet. Egy újabb munkás tanév után.

Megírattunk több ezer zárthelyit, kijavítottunk sok száz házi feladatot, értékelünk számos vizsgát. Konzultáltuk projektfeladatok, szakdolgozatok és diplomamunkák százait. Több tucat záróvizsga-bizottságban értékeltük hallgatóink tudását és a képzésüket záró dolgozatuk keretében végzett munkájukat – egyetemen, karon, tanszéken belül. És mindezt még le is adminisztráltuk.

Mindeközben hallgatók ezrei állták a kihívásokat: előadásokra, gyakorlatokra készültek, házi feladatokat írtak, velünk gondolkoztak vagy épp vitatkoztak az órákon. Készítették projektfeladatukat, amit nem csak megírtak, de az abban foglaltakról szóban is számot adtak. Sok százan pedig épp a mostani őszi vagy tavaszi félévben jutottak el oda, hogy lezárják képzésüket: szakdolgozatot vagy diplomamunkát írtak, záróvizsga-tételeket tanultak, záróvizsgát tettek.

Kidolgoztuk magunkat mindkét oldalon. És végre itt a nyár: pihenésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre. Hogy szeptembertől újult erővel, a szokásos lelkesedéssel vessük bele magunkat az új tanévbe, hogy folytassuk a közös munkát, hogy az új hallgatókkal újakat kezdjük, és örömmel várjuk a visszalátogató öregdiákokat. Ennek érdekében is szép és élményekben gazdag nyarat kívánunk mindenkinek!

-kn-