Hírek

Szép létszámokkal indulnak üzleti alap- és mesterképzéseink

2017. júl. 28.

Július 26-án nyilvánossá váltak az idei felvételi ponthatárok, amelyeket a képzések kapacitása, a jelentkezők száma és a felvételizők összpontszáma alapján határoztak meg. Idén több mint 101 000 fő jelentkezett valamilyen egyetemi-főiskolai képzésre, melynek 10,5%-a, közel 11 000 hallgató választotta a BME-t. Az Egyetemre felvett hallgatók a Központi Tanulmányi Hivatal oldalain találják meg a beiratkozáshoz szükséges információkat.

A Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszék által gesztorált üzleti alap- és mesterszakok – a Gazdálkodási és menedzsment, valamint a Műszaki menedzser alapszakok, továbbá a Marketing, az MBA, a Műszaki menedzser, valamint a Vezetés és szervezés mesterszakok – idén is nagy népszerűségnek örvendtek. Az alábbi táblázatban az egyes szakok felvételi ponthatárait foglaltuk össze.

Mesterszakjainkra lehetőség van még bekerülni pótfelvételi eljárás keretében is. A jelentkezés a megszokott módon, a felvi.hu-n keresztül történik. A pótfelvételi jelentkezési határideje: 2017. augusztus 7. A felvételi időpontja: 2017. augusztus 17.

Gratulálunk a felvételt nyert hallgatóinknak!

-kn-