Hírek

Mesterképzési nyílt nap

2017. márc. 18.

A mostani felvételi időszakban is megrendezésre kerül az Üzleti Tudományok Intézet üzleti mesterképzéseinek nyílt napja. Minden érdeklődőt, minden reménybeli leendő hallgatónkat várunk sok szeretettel a BME Q épületében.

diplomaátadó kalapdobás

Fotó: Philip János / BME Fotó

A 2017/2018-as tanévben is 3-3 nappalis és részidős mesterszakot indítanak az intézet tanszékei. Nappali képzési formában a Műszaki menedzser mesterszak, a Pénzügy mesterszak, valamint a Vezetés és szervezés mesterszak indul. Részidős formában (pénteki és/vagy szombati oktatási nappal) pedig a Marketing mesterszakra, a Master of Business Administration mesterszakra, továbbá a Számvitel mesterszakra várjuk a jelentkezőket.

A nyílt nap 2017. február 8-án 16:30-tól veszi kezdetét a BME Q épületének 4. emeletén. Itt az ÜTI üzleti mesterképzéseinek általános, közös tájékoztatóján átfogó képet kaphat minden érdeklődő mesterképzéseink főbb jellegzetességeiről. Ezt követően az egyes szakok sajátosságait is megismerhetik a szakok oktatóitól, a hallgatóitól, továbbá saját kérdéseit is felteheti nekik, illetve a Hallgatói Iroda munkatársainak.

-kn-